IMMA Agency - Ett helhetsgrepp på omställningen

IMMA WORKATION

Inspiration, Mening, Mod, Ambition – tillsammans!

IMMA Workation är skapat för dig som driver – eller vill driva – företag med hållbarhet som ledstjärna.


Kanske är du redo att ta nästa steg för att skala upp din cirkulära affär och vill ladda batterierna inför språnget med pepp och inspiration! Kanske har du fastnat någonstans längs vägen och behöver ett bollplank för att få rätsida på tankarna. Kanske är du precis var du vill vara och har koll på allt – men drömmer om ett nätverk av likasinnade!


IMMA Workation är allt detta! En omställnings-kickoff för både hjärta och hjärna, och dessutom ett välbehövligt miljöombyte – som kan så det där oväntade fröet till helt nya tankar och idéer!

Vi som driver IMMA Agency hittade varandra genom ett kreativt nätverk och hittade en gemensam nämnare i passionen för omställning, hållbarhet, cirkulära affärer och spännande framtidsvisioner inom planetens gränser. Idag arbetar vi både tillsammans som ett team i IMMA och i våra egna företag – men vi har alltid varandra som bollplank, hejaklack och kunskapskällor. Det är ovärderligt, och precis det vill vi skapa för fler företagare, entreprenörer och chefer med omställningslust och kreativa idéer!


Så föddes IMMA Workation – en “helg” (fast mitt i veckan, för på helgen är vi så klart lediga för den personliga hållbarhetens skull!) i natursköna omgivningar, med god mat och mängder av inspiration, kunskapsdelning och nätverkande.


Nästa steg blev att hitta den perfekta platsen för detta, och den fann vi i fantastiska Arbottna Herrgård. Denna pärla från 1798 har fått nytt liv genom linoljefärg, återbruk och en vision om en plats där gemenskap står i fokus. Passande, inte sant?

Arbottna Herrgård ligger på Muskö, 50 minuter från Stockholm, i en skärgårdsnatur som sprudlar av liv och biologisk mångfald. Hav, sjö, ängar, jordbruk och skog finns i närheten och i herrgården väntar alla de 13 vackra, ombonade rum på oss – det är alltså bara vi här under vistelsen. I matsalen dukas fantastiska måltider upp – med närproducerat, ekologiskt och råvaror i säsong i fokus.


Mellan måltiderna väntar inspirationspass, föreläsningar, workshops, bollplanks-sessioner och spännande samtal, allt för att du ska få med dig så mycket kunskap, pepp och verktyg för att ta din egen verksamhet vidare i rätt riktning. På kvällarna lär vi känna varandra än mer (det ryktas om musikquiz!), och lägger grunden för ett varmt, kreativt och generöst nätverk som vi kan ha nytta av i många, många år framöver.


Vi som driver IMMA Agency och har skapat IMMA Workation heter Maria Lagerman, Malin Jensen och Maria Soxbo. Vi arbetar till vardags med omställning, hållbarhetskommunikation, cirkulära affärer, inredning genom återbruk och mycket annat som kopplar till hållbarhet. Under dessa dagar vill vi dela med oss så mycket vi kan av det vi är bra på – och så vill vi skapa en möjlighet för er att inspirera och inspireras av varandra.


Välkomna!

Maria, Malin & Maria